Voorhof

‘de Voorhof’fotorealistische weergave van het plan 'de Voorhof'.
Verbouwing van kerk naar gezondheidscentrum
De kerk ‘de Voorhof’ in de wijk Angelslo in Emmen is gebouwd in de 60-er jaren.
De voormalige kerk stond al ongeveer 10 jaar leeg, toen het in 2016 te koop kwam.
Johan Scholten van Bouwbedrijf W.R. Scholten zag mogelijkheden en kocht en verbouwde het gebouw grondig tot gezondheidscentrum.
Het provinciaal monument is aan de buitenkant nog vrijwel hetzelfde, maar aan de binnenkant is er veel veranderd. De bestaande 2 etages hebben een geheel nieuwe indeling gekregen en er is een hele nieuwe verdieping bij gemaakt door een hele nieuwe vloer te maken binnen het bestaande gebouw.
Door daklichten en vides komt er veel natuurlijk licht het gebouw binnen en is er ruimtelijkheid gecreëerd binnen het gebouw.
BOAHeijnen werd gevraagd om te helpen bij het regelen van de vergunningen en het uitwerken van de plannen.
Naast het tekenwerk hebben we bij de bouw de werkvoorbereiding en bouwbegeleiding voor onze rekening genomen.

 

Project opgeleverd: 1 oktober 2018

 

terug

Reacties zijn gesloten.