Caspershof

de Spinde en Caspershof Dalen

In het hart van het dorp Dalen stond tot voor kort het voormalig gemeentehuis/gemeenschapsgebouw van Dalen. Door het samenvoegen van een aantal plattelandsgemeenten tot ‘gemeente Coevorden’ was het gebouwdeel dat dienst deed als gemeentehuis overbodig geworden. De gemeente besloot vervolgens het gebouw te verkopen.
In opdracht van huidige eigenaar: bouwbedrijf W.R. Scholten hebben wij een visie gemaakt voor het terrein en deze verder ontwikkeld.
Zo is er een deel van het oude gemeenschapsgebouw verbouwt tot multifunctioneel centrum ‘de Spinde’ en is er in de stijl van het bestaande gebouw een appartementencomplex voor 17 appartementen, genaamd ‘Caspershof’, ontworpen.
De bouw van de eerste 7 luxe appartementen is afgerond. Alle 7 appartementen zijn verkocht.
Het tweede deel van de Caspershof zal 10 ruime comfortabele appartementen omvatten. De verkoop van de appartementen is officieel gestart op 7 febr. 2020. Er zijn al 5 appartementen verkocht.
De bouw van deze 2de fase start waarschijnlijk begin 2021.
Na deze tweede fase, zullen er nog 2 volgen:
2 appartementencomplexen van elk 8 appartementen. De bouw van deze laatste fases is nog niet gepland. De focus ligt nu op de bouw van fase 2.
De vergunningen voor alle fases zijn verleend.
Voor verkoopinformatie kunt u terecht bij Naober makelaars, Dalen
-terug-

Reacties zijn gesloten.