Caspershof

de Spinde en Caspershof Dalen

In het hart van het dorp Dalen stond tot voor kort het voormalig gemeentehuis/gemeenschapsgebouw van Dalen. Door het samenvoegen van een aantal plattelandsgemeenten tot ‘gemeente Coevorden’ was het gebouwdeel dat dienst deed als gemeentehuis overbodig geworden. De gemeente besloot vervolgens het gebouw te verkopen.
In opdracht van eigenaar: bouwbedrijf W.R. Scholten hebben wij een visie gemaakt voor het terrein en deze verder ontwikkeld.
Zo is er een zichtlijn in het plan aangebracht die loopt van het winkelcentrum ‘de Waag’ naar het monumentale pand aan ‘de Brinken’, is een deel van het oude gemeenschapsgebouw verbouwt tot multifunctioneel centrum ‘de Spinde’ en is er in de stijl van het bestaande gebouw een appartementencomplex voor 17 appartementen, genaamd ‘Caspershof’, ontworpen.
Het MFC de Spinde opende de deuren van het nieuwe onderkomen in 2017, het eerste deel van de Caspershof, bestaande uit 7 luxe appartementen, werd eind 2016 afgerond.
De verdere ontwikkeling van de Caspershof (fase 2,3 en 4) is verkocht aan Bouwbedrijf Zweers uit Ane; zij zijn begin februari 2021 begonnen met de bouw van het tweede deel van de Caspershof .
Deze tweede fase bestaat uit 12 comfortabele luxe appartementen, van verschillende afmetingen (de kleinste is ca 65 m2 BVO, de grootste ca 214 m2 BVO)
De verkoop van de appartementen is officieel gestart op 7 febr. 2020. Er zijn nog 2 appartementen te koop
caspershof bovenaanzicht
« 1 van 13 »
Na deze tweede fase, zullen er nog 2 volgen:
2 appartementencomplexen van in totaal 14 appartementen. De bouw van deze laatste fases is nog niet gepland. De focus ligt nu op de bouw van fase 2.
De vergunningen voor alle fases zijn verleend.
Voor verkoopinformatie kunt u terecht bij Naober makelaars, Dalen
-terug-

Reacties zijn gesloten.