roezemoes

Verbouwing schoolgebouw ‘de Roezemoes’

verbouwing kleuterschool tot multifunctioneel gebouw.

3D weergave van de Roezemoes zoals het er na de verbouwing uit zal zien.

Aan de doorgaande weg door Dalen staat ‘de Roezemoes’. Deze voormalige kleuterschool (groep 1 en 2 van de basisschool) is, vanwege het teruglopende aantal leerlingen van de school, leeg komen te staan.
Het gebouwis opgedeeld in 4 delen, die allemaal een andere eigenaar/huurder en functie krijgen.
Stichting Aold Daol’n is eigenaar van één deel;
een deel is verbouwd tot ruime, lichte woning met 2 slaapkamers;
een deel is verbouwd tot bedrijfs- of winkelruimte
en een deel zal plaats bieden aan de bibliotheek. De bibliotheek zal uit de basisschool verhuizen  en zo weer beter zichtbaar en bereikbaar worden voor alle leden;
3 delen zijn opgeleverd, de verbouw van het deel waar de bibliotheek in komt is in volle gang.

 

 

terug

Reacties zijn gesloten.