buro

 

BOAHeijnen

Bouwkundig Ontwerp- en Adviesburo Heijnen is een bedrijf van Willy Heijnen en Annette Baarda. Beiden kennen elkaar van de opleiding hbo-bouwkunde.
Willy specialiseerde zich, ook na de opleiding,  in de technische en fysische kant van de bouwkunde, waar Annette zich aan de tu-delft verdiepte in vormgeving en architectuur.
Willy Heijnen heeft een aantal jaar bij een gerenommeerd architectenbureau en bij verschillende gemeentes gewerkt. Zijn kennis en ervaring heeft hij bijna 25 jaar geleden meegenomen naar het eigen bedrijf en sindsdien hebben beiden dit verder uitgebreid.

Wat onderscheidt ons?

Door de brede kennis en ontwerpkwaliteiten binnen het bedrijf, kunnen wij vrijwel alle processen in ontwerp, tekenwerk en advisering in eigen beheer uitvoeren.

Wij leveren hoge kwaliteit van tekenwerk. Dat schrijven we niet alleen, dat doen we ook!

We zijn kritisch als het gaat om advies en de producten die we leveren én we houden ons goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de bouwwereld, zowel qua materialen als van regelgeving.
Onze ontwerpen zijn nuchter, met een evenwicht tussen schoonheid en functionaliteit. Ons tekenwerk is uitgebreid en detailleringen worden goed doordacht, zodat de materialen en manier waarop ze toegepast worden het ontwerp goed tot zijn recht laat komen.

Klanten

Natuurlijk staan wensen van de klant altijd centraal. We proberen voor iedereen een passend product te leveren, de klant te begeleiden tijdens de ontwikkeling en uitvoering van bouwplannen.
We staan open voor wensen en ideeën van klanten, maar durven ook te verleiden om anders te denken. Terwijl we de realiteit goed in het oog houden.

Duurzaam

Duurzaam bouwen is voor ons belangrijk. Dat betekent dat wij milieubewust ontwerpen, maar ook bij de uitvoering zoveel mogelijk proberen om verspilling tijdens de bouw tegen te gaan door doelmatig en intelligent, ontwerp en uitvoering op elkaar af te stemmen.
Het toepassen van duurzame materialen in de bouwwerken is belangrijk om tot een duurzaam gebouw te komen, maar ook zodanig bouwen dat het binnenklimaat van een woning aangenaam is en het energieverbruik van een gebouw minimaal is (energieneutraal).

Wij zijn partner van de ‘expeditie energieneutraal wonen, hebben energiecoaches binnen ons bedrijf en zetten ons in voor duurzame projecten.
Willy Heijnen is actief in de werkgroep Duurzaam Dalen, bezig met de realisatie van een zonneroute langs de N34 en (aard)gasvrij Dalen.

Reacties zijn gesloten.